O fetiță de doi ani a furat popcorn din punga prințului Harry. Cum a reacţionat reprezentantul Casei Regale

O fetiţă de doi ani a fost surprinsă în timp ce mânca pe furiş din punga cu popcorn a prinţului Harry, în timpul unui meci de la Jocurile Invictus, scrie The Telegraph citată de Agerpres.

Profitând de neatenția prințului Harry, care era angajat într-o conversație, fetița pe nume Emily Henson s-a servit din punga cu popcorn a reprezentantului Casei Regale a Marii Britanii.

Fetița în vârstă de doi ani este fiica unui fost concurent la Jocurile Invictus, paralimpicul David Henson, prieten apropiat al celui de-al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii.

Prinsă cu mâța-n sac, Emily a fost tratată de prințul Harry cu câteva gesturi amuzante, acesta mimând șocul și apoi luându-i popcornul. După câteva scene adorabile, reprezentantul Casei Regale a distrat fetița oferindu-i chiar el floricele de porumb.

Aflat în Canada, prințul Harry a dat startul sâmbătă Jocurilor Paralimpice Invictus, având-o alături pe Melania Trump, prima doamnă a Statelor Unite, iar câteva rânduri mai în spate pe iubita sa, Meghan Markle.

După ce a participat la două misiuni în Afganistan, nepotul reginei Elisabeta a II-a este unul dintre inițiatorii acestor competiții sportive organizate după modelul jocurilor paralimpice și a cărei primă ediție s-a desfășurat în septembrie 2014, la Londra.