/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, vizita lui Putin și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Raliul „De la mare spre cer” - Cei mai experimentați motocicliști vor să ajungă în vârful muntelui Olympos

missing
28 septembrie 2017, ora 17:39

Start celui mai spectaculos Bike Extreme din lume supranumit „De la mare spre cer”. Zeci de motocicliști experimentați se vor întrece pe cele mai frumoase, dar și cele mai dificile trasee, pentru a ajunge în vârful muntelui Olympos, la o altitudine de 2365 de metri.

Prima ediție a Rallyului Extrim Enduro a avut loc în 2004, bucurându-se de o mare popularitate în rândul iubitorilor de adrenalină și senzații tari. Mai mulți piloți consideră această competiție ca fiind cea mai importantă cursă a sezonului. Asta datorită caracterului extrem, dar și frumuseții locațiilor de pe traseu. Rallyul Extrim Enduro are loc în fiecare an la sfârșitul lunii septembrie. Competiția se va desfășura în orașul Kemer din Turcia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram