Delegaţie PD sau „a Parlamentului”?! Democraţii nu se pot decide în ce calitate au mers Lupu, Ivanov şi Sîrbu la Bruxelles

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partidul Democrat din Moldova anunţă despre vizita a trei deputaţi democraţi, Marian Lupu, Violeta Ivanov şi Sergiu Sîrbu, la Bruxelles. Formaţiunea însă nu s-a putut decide în ce calitate au mers cei trei aleşi ai poporului în vizita de lucru anunţând mai întâi că ar fi „o delegaţie a Parlamentului Moldovei”, iar mai apoi că ar fi vorba de „delegaţia PDM”.

„O delegație a Parlamentului Moldovei, formată din deputații PDM Marian Lupu, Violeta Ivanov și Sergiu Sȋrbu, a efectuat, ȋn perioada 25-28 septembrie o vizită de lucru la Bruxelles. Pe agenda celor trei s-au aflat ȋntâlniri și discuții cu reprezentanți ai principalelor grupuri din Parlamentul European”, se anunţă în prima parte a mesajului publicat pe pagina de Facebook a formaţiunii.

Ulterior, în mesaj se menţionează că „această vizită a avut loc ȋn contextul Summitului Parteneriatului Estic din luna noiembrie iar delegația PDM a prezentat situația politică din țara noastră, subliniind totodată eforturile făcute de către instituțiile statului pentru a menține stabilitatea și a respecta programul de reforme asumat ȋn fața partenerilor”. La fel, „deputații au cerut europarlamentarilor să fie obiectivi ȋn evaluarea progresului Republicii Moldova”, se mai spune în mesaj.

Este de menţionat că despre vizita celor trei aleşi ai poporului la Bruxelles nu anunţă nici pagina web a Parlamentului, nici cea a Partidului Democrat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...