O familie cu doi copii, cât pe ce să fie lovită pe o trecere de pietoni. Șoferul a rămas fără permis și mașină

Foto: Facebook.com/ Stop Ham

O familie cu doi copii din Capitală era cât pe ce să fie loviți de o Lada pe o trecere de pietoni. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare incidentul s-a produs ieri.

Astfel, ieri în jurul orei 20:20, angajații #INP au fost orientați pentru depistarea automobilului de model Lada Priora și proprietaru acestuia. La adresa de la domiciliu indicată în or. Orhei, automobilul nu a fost stabilit. În urma investigațiilor, automobilul  a fost depistat, parcat neregulamentar creând obstacol altor participanți la trafic, în rezultatul caruia conform legislației vehicolul a fost evacuat la parcarea specială.

igp.gov.md
Astăzi 27 septembrie, șoferul în vârstă de 33 de ani s-a prezentat la IP Orhei unde a fost audiat. Acesta și-a recunoscut vina. În urma documentării, acesta a fost sancționat cu o amendă în jur de 3300 de lei.

De asemenea, șoferul a acumulat 15 puncte de penalizare, Procesul Verbal a fost transmins în instanța de judecată pentru a-l priva de dreptul de a conduce pe un termen de la 6 la 12 luni. Respectiv conform legislației automobilul nu poate fi restituit, vehicolul poate fi reținut la parcarea specială până la stabilirea tuturor circumstanțelor de către instanță.

#INP atenționează șoferii că ofițerii de patrulare întreprind permanet măsuri de prevenirea încălcărilor RCR și depistarea șoferilor care se abat de la legislație.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente