/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Spectacol în Champions League. Astăzi se confruntă PSG cu Bayern Muchen

missing
27 septembrie 2017, ora 19:11

Real Madrid țintește un nou trofeu Champions League. Acest lucru galacticii l-au demonstrat aseară la meciul împotriva nemților de la Borussia Dortmund. Ambele echipe au prestat un joc ofensiv cu mai multe ocazii monumentale. Cei care au deschis scorul au fost galacticii, prin Bale, după pasa excelentă a lui Casemiro.

După pauză, elevii lui Zinedine Zidane au dublat avantajul prin starul Cristiano Ronaldo, în minutul 49, iar după doar cinci minute Aubameyang a redus din diferență. Punctul final în partida de aseară la pus Cristiano Ronaldo, care și-a trecut în cont dubla.

După două etape disputate în Liga Campionilor, Real Madrid a acumulat maximum de puncte în grupa H, fiind la egalitate cu Totenham, care aseară a trecut de Hapoel cu 3-0, prin het-trikul lui Harry Kane. Vă prezentăm și alte rezultate din prima zi a celei de-a doua etape.

Astăzi se așteaptă alte meciuri importante, cum ar fi cel dintre PSG și Bayern Munchen. Seara fotbalistică va începe la ora 21:45 de minute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram