/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ A început construcția zidului promis de Trump la granița cu Mexic

27 septembrie 2017, ora 19:13

Eu voi construi un zid foarte mare la granița de Sud. Iar Mexic va plăti pentru el”, a declarat într-o conferință președintele american, Donald Trump.

Se pare că Donald Trump se ține de promisiunile făcute în campania electorală. Deja au început lucrările de construcție a zidului la granița cu Mexic. Primile lucrări au început în California la San Diego unde este construit un gard din beton. Acesta urmează a fi construit în termen de 30 de zile și va avea o înălțime de 9 metri.

Patru companii au fost alese pentru a elabora mostrele de gard. În campania electorală, Donald Trump a promis construirea unui zid de-a lungul celor peste 3.000 de km de graniță cu Mexic pentru a stopa migrația ilegală și traficul de droguri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram