(VIDEO) Liga Campionilor: Real se impune cu Dortmund, iar Ronaldo continuă să scrie istorie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid s-a impus marți, în derby-ul primei seri din etapa a doua a Ligii Campionilor, în deplasarea cu Dortmund. Eroul meciului a fost din nou Cristiano Ronaldo, care a serbat cum știe mai bine meciul 400 jucat în tricoul lui Real Madrid, marcând de două ori.

Starul portughez a punctat prima dată în minutul 50, cu un șut necruțător cu stângul, din prima, din pasa lui Gareth Bale și a făcut 2-0 pentru Real. A doua oară a „perforat” poarta Borussiei în minutul 79, cu dreptul, după o pasă excelentă din partea lui Modric și a dus scorul la 3-1 în favoarea madrilenilor.

Cristiano Ronaldo a ajuns, astfel, la 411 goluri marcate în cele 400 de apariții pentru clubul blanco (93 de reușite în 90 de meciuri în Liga Campionilor).

Acesta a fost, de asemenea, meciul cu numărul 150 în cupele europene pentru lusitan, într-un top condus de fostul său coleg, Iker Casillas (175 de meciuri). E al 11-lea jucător și primul portughez care ajunge la această performanță.

Bale a deschis scorul cu un voleu superbe, iar Aubameyang a marcat pentru Dortmund în prima victorie din istorie a Realului pe terenul lui BVB.

După două etape, în această grupă Real și Tottenham au câte 6 puncte, iar Dortmund și APOEL zero.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...