Recomandări #diez. Evenimente pentru 27 septembrie, o zi frumoasă de miercuri

553346_10200234918528559_601883489_n

O zi poate fi declarată productivă atunci când ai însușit ceva nou. Echipa #diez îți sugerează câteva evenimente care ar putea contribui la autodezvoltarea ta.

O călătorie în timp. Chișinău Expo, anul 1889Fotografia postată de Agentia de Inspectare si Restaurare a Monumentelor din Republica Moldova.

27 septembrie, ora 19.00. O călătorie în timp, Chişinău Expo 1889, un eveniment ce va avea loc în curtea Agenţiei de Inspectare şi Restaurare a Monumentelor (str. Sfatul Țării 8). Expoziția vă oferă oportunitatea de a face cunoştinţă cu colecţia de imagini: „Expoziția Agricolă Basarabeană din 1889, de P. M. Kondratskii.” ce aparține The New York Public Library. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de facebook.

Profesia Designer, cum supraviețuiești și câștigi? Fotografia postată de STEP It Academy Moldova.

Lecție gratuită pentru începători – Profesia DESIGNER, cum supraviețuiești și câștigi? Dorești să devii designer și să-ți construiești o carieră de succes? Nu ezita, acum este momentul potrivit! 27 septembrie la ora 18:00 va avea loc prezentarea celei mai creative specialități din cadrul STEP IT Academy Moldova! Informații suplimentare găsești pe pagina de facebook.

Dezbatere Publică despre transparență și impozite

Fotografia postată de CPR Moldova - Centrul de Politici și Reforme.

Plata impozitelor este probabil cea mai importantă îndatorire ale cetățenilor unui stat și un element crucial care definește economia, dar și politica acestuia. Transparența, inclusiv cea fiscală, este cea mai bună și ieftină garanție împotriva corupției, abuzului de putere, spălării de bani și evaziunii fiscale. Anul trecut, investigația jurnalistică cunoscută sub denumirea de „Panama Papers” a scos la iveală practicile des utilizate de către politicieni, factori de decizie, dar și alte persoane publice, de a-și ascunde averile și afacerile de ochiul public și de organele de control. Informații suplimentare găsiți aici.

Esențialul despre proprietatea intelectuală în domeniul TIFotografia postată de ATIC.

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) organizează pe 27 septembrie un seminar pe tema protecției proprietății intelectuale în sectorul IT. Seminarul cu genericul Protecting IT and data assets with Intellectual Property își propune să ajute profesioniștii din domeniul IT să-și protejeze și să valorifice eficient, din punct de vedere juridic și economic, obiectele de proprietate intelectuală. Informații adiționale găsiți pe facebook.

Cum să negociezi cu Ego-ulFotografia postată de Traininguri dedicate femeilor.

Satisfacţia ego-ului este de scurtă durată, astfel ȋncât continui să cauţi mai multe, continui să cumperi și consumi mai mult. Omul când scapă de Ego, scapă de exterior și începe să vadă în interior. Cunoașterea, puterea și încrederea totală de sine încep să apară. Vei înțelege semnele care sugerează că ego-ul controlează mare parte din viața ta şi tehnici cum să negociezi cu Ego-ul tău! Găsiți informații adiționale pe pagina de facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente