/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Cap de afiș. Real Madrid vs Borussia Dortmund, meciul zilei în grupele Ligii Campionilor

missing
26 septembrie 2017, ora 18:23

Real Madrid și Borussia Dortmund au câștigat ultimele meciuri din campionat, ceea ce demonstrează forma lor superba înaintea bătăliei din Champions League, în cadrul grupei H. Marea surpriza în primul lot de 11 al galacticilor poate fi un „puști” de numai 18 ani, din a doua echipă, posibilul înlocuitor al lui Dani Carvajal, care este accidentat. De partea cealaltă, Borussia Dortumund este una din cele 4 echipe neînvinse acasă de Real. Spaniolii au debutat cu victorie în UCL, în timp ce Borussia a suferit înfrângere. În cealaltă partidă din grupă, Totenham îi va întâlni pe ciprioții de la Apoel.

În alte confruntări din această seară, din grupa E, Liverpool îi va întâlni pe cei de la Spartak Moskova, Iar spaniolii de la Sevilia vor juca acasă împotriva slovenilor de la Maribor. În grupa F se vor confrunta liderii după prima etapă, Manchester City și Șahtar Donețk, iar în altă partidă Napoli va întâlni formația Feynord.

În grupa „G”, liderul surpriză Besiktas se va bate cu nemții de la Leipzig, iar Porto pleacă în Monaco, unde va încerca să evite a doua înfrângere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram