Nume
Parola
Vizualizări: 4295
INVITAȚIE MASS-MEDIA
Ialoveni, 26 Septembrie 2017 — CINE: Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, cu suportul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova", implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

CE: Organizează o vizită de studiu pentru jurnaliști la proiectele de dezvoltare regională.

UNDE: Regiunea de Dezvoltare Centru (orașul Ialoveni; satul Bardar; satul Costești; orașul Călărași).

CÂND: 3 octombrie, 2017; 9.00 - 16.00.

NOTĂ: În cadrul evenimentului, reprezentanții mass-media vor vizita ADR Centru unde va fi organizat un club de presă, iar ulterior vor vizita proiectele de dezvoltare regioanală:

1. „Apeductul magistral pentru localitatea Bardar, Ruseștii Noi (etapa 2) și rețele de canalizare pentru orașul Ialoveni" (satul Bardar, raionul Ialoveni);
2. „Construcția Complexului Turistic Sportiv în Costești" (satul Costești, raionul Ialoveni);
3. „Creșterea Eficienței Energetice (EE) a Spitalului Raional Călărași" (orașul Călărași).
În cadrul vizitei de studiu, jurnaliștii vor avea posibilitatea să discute cu beneficiarii, managerii proiectelor și reprezentanții adiministrației publice locale.

IMPORTANT: Doritorii de a participa la vizita de presă sunt rugaţi să se înregistreze până vineri, 29 septembrie, ora 14.00, la adresa e-mail: comunicareadrc@gmail.com, serviciuldepresa.mcdr@gmail.com sau la tel: 0 (22) 204-582.
Pentru participanți va fi asigurat prânzul și transportul, care va pleca spre Ialoveni la ora 8.30 din fața Palatului Național „Nicolae Sulac", str. Pușkin 21.
Agenda vizitei se atașează. Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă rugăm să contactați:
Ecaterina Grigorean, Ofițer de presă MADRM, email: serviciuldepresa.mcdr@gmail.com; Tel. 0 (22) 204-582.
Și/Sau: Natalia Cojocaru, Specialistă în comunicare ADR Centru, email: comunicareadrc@gmail.com; Tel. 0 (268) 2-65-60.

Evenimentul este organizat cu suportul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova", implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).