/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Au vrut să introducă în țară mai multe bunuri, dar nu le-a reușit. Ochelari de vedere și produse stomatologice, reținute de vameși

26 septembrie 2017, ora 08:54

Primul caz a fost raportat de către angajații postului vamal Ocnița, după ce au depistat 660 perechi de ochelari de vedere, 100 de huse pentru ochelari și 180 de portofele pentru chei, fără acte de proveniență.

În cel de-al doilea caz obiectul documentării l-a constituit un lot de 214 implanturi dentare, depistat de vameșii de la Criva într-un microbuz de pe ruta Cernăuți-Chișinău.

Potrivit estimărilor, valoarea loturilor reținute se cifrează la peste 150 mii lei.

În ambele cazuri, bunurile aparțineau conducătorilor autovehiculelor verificate.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și întreprinderii măsurilor legale ce se impun.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram