Site-urile TMZ, Buzzfeed şi revista People au citat surse din anturajul familiei Kardashian care au spus că starleta, sora vitregă a lui Kim Kardashian, aşteaptă venirea pe lume a primului copil al ei, rezultat din relaţia sa cu rapperul Travis Scott.

Agentul de presă al starletei Kylie Jenner nu a confirmat deocamdată această informaţie.

Kylie Jenner, care a reuşit să transforme reality show-ul dedicat familiei sale şi prezenţa ei pe Instagram, unde are 97 de milioane de admiratori (followers), într-o afacere extrem de profitabilă, lansând o gamă de produse cosmetice, a publicat vineri seară o fotografie pe Snapchat ce o prezintă într-un tricou negru foarte larg şi având o siluetă aparent rotunjită de sarcină.

Revista People, citând surse care au preferat să îşi păstreze anonimatul, spune că bebeluşul starletei americane se va naşte în luna februarie.

"Familia este la curent cu acest fapt de ceva vreme. Ea este foarte încântată şi la fel este şi Travis!", a declarat o sursă citată de People.com.

O altă sursă din anturajul familiei Kardashian, citată tot de revista People, a spus: "Este ceva neaşteptat, dar cu siguranţă o întorsătură complet minunată a lucrurilor. Ea nici nu ar putea fi mai încântată şi mai fericită de atât".Kylie Jenner şi rapperul Travis Scott, în vârstă de 25 de ani, au o relaţie care a început în luna aprilie.