/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Încă un deputat PL părăsește fracțiunea. Oleg Ogor: „Liderii PL încurcă politica partidului cu propriile interese”

missing
21 septembrie 2017, ora 23:00

Mulţi ani am luptat pentru valorile naționale şi apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeană. Am depus nu doar efort, ci şi mult suflet în acțiunile personale şi ale echipei liberale. Cred, că principiile liberalismului, dar şi atașamentul nostru faţă de ideea Unirii cu România, trebuie să domine inimile compatrioților. Constat, cu mare regret, că acele cauze pentru care pledez s-au devalorizat total la vârful Partidului Liberal. Liderii Partidului Liberal încurcă politica partidului, iar până la urmă a ţării, cu propriile interese. Rațiunea a fost înlocuită cu emoțiile, iar argumentele logice – cu bâlbâieli în spaţiul public. Un astfel de comportament al conducerii formațiunii distruge şi acel gram de încredere, ce a mai rămas în privința Partidului Liberal,” a scris Ogor pe pagina sa de Facebook.

Acesta a anunțat că, începând de astăzi, renunţă la calitatea de membru al fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal şi părăsește rândurile partidului. Urmează ca acesta să activeze în continuare în calitate de deputat neafiliat.

„Recomand celor, care vor încerca să mă acuze, să nu caute vinovați în altă parte, pentru că ei sunt chiar la vârful Partidului Liberal. Ştiu care este starea de spirit al multor membri ai Partidului Liberal şi ştiu, ce cred ei despre modul în care formaţiunea se tratează ca „Partidul sunt Eu”. Este un principiu leninist, care nu are ce căuta într-o societate democratică şi într-un partid liberal”, a conchis deputatul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram