(VIDEO) Lionel Messi are parte de cel mai bun start de sezon din carieră

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ajuns la 30 de ani, Lionel Messi are parte de cel mai bun start de sezon din cariera sa. Pentru prima dată, argentinianul are nouă goluri marcate în primele cinci etape din La Liga, el doborând în această stagiune recordul pe care l-a stabilit în 2011, atunci când a punctat de opt ori în primele cinci apariții ale sale în campionat.

De altfel, până în acest an, Messi a avut, în respectiva perioadă, cele mai bune starturi de sezon din carieră, întrucât a punctat de șase ori în primele cinci jocuri din sezonul 2012-2013 din La Liga și de șapte ori în primele sale cinci jocuri din 2013-2014.

Mai mult decât atât, Messi, în aceste prime cinci etape, în care a ajuns și la 300 de goluri înscrise pentru Barcelona pe Camp Nou, are cu o reușită mai puțin decât în primele cinci meciuri din precedentele trei sezoane la un loc.

De asemenea, Lionel Messi are la fel de multe goluri ca întreaga echipa a lui Real Madrid în acest început de sezon, în care ”galacticii” nu au câștigat pe teren propriu și în care au adunat doar opt puncte, aflându-se deja la șapte în urma rivalei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...