Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova şi în lume


La Chişinău are loc Adunarea Generală a Judecătorilor din Moldova, organizată de Consiliul Superior al Magistraturii.

La Sângerei, ambasadorul Statelor Unite în Republica Moldova, James Pettit, va participa la deschiderea unui Centru de Informare și Prestare Servicii pentru Cetățeni. Centrul din Sângerei a fost înfiinţat cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională şi menirea sa este de a îmbunătăți calitatea informațiilor și serviciilor publice prestate de autoritățile locale într-un singur punct de acces.

La Ialoveni, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru organizează consultări publice privind un proiect de infrastructură a drumurilor.

Centrul analistic independent Expert-Grup lansează studiul cu tema: „Diagnosticul deprecierii leului moldovenesc”.

Candidatul la funcția de bașcan al Găgăuziei, Serghei Cernev, a anunţat o conferinţă de presă cu tema „Minciunile și dezinformarea în campania electorală pentru alegerea bașcanului şi pericolul acestora pentru Găgăuzia și Moldova”.

Din actualitatea internaţională:

La Moscova va avea loc reuniunea consiliului economic al CSI şi un Forum economic al ţărilor membre cu tema: „Integrarea şi noile posibilităţi şi soluţii de ieşire din criză”.

Comisarul european pentru politica vecinătății şi extindere, Iohannes Hahn, va ţine o prelegere la Universitatea de la Viena, care celebrează 650 de ani de la întemeiere.

Astăzi este Ziua internaţională a sănătăţii somnului, prin aceasta recunoscându-se că somnul este o altă latură a existenţei fiinţei umane, la fel de importantă ca şi starea de veghe.

XS
SM
MD
LG