Recomandări #diez. Evenimente la care să ajungi într-o zi de joi

evenimente59
Foto: Brodie Vissers

E joi, deci e weekend la noi! Echipa #diez a făcut o selecție de evenimente pentru o zi de joi obișnuită, dar care poate deveni frumoasă. Fie că vrei să mergi la un film, să asculți muzică bună sau să înveți ceva nou, alege unul dintre ele și transformă-ți seara obișnuită de joi într-una frumoasă și activă.

# Lecție Gratuită de Engleză!

Lecție gratuită de engleză în cadrul căreia vei afla nivelul tău de cunoaștere a limbii engleze. Va fi o lecție interactivă, bazată pe dezvoltarea abilităților de comunicare, înțelegere și dezvoltare a vocabularului. Vei vedea care sunt metodele noastre de predare și vei afla mai multe despre cursurile noastre. Detalii, aici.

# Concert Eugen Doga la Căușeni

Pe data de 21 septembrie, ești invitat să descoperi regiunea Căușeni și Ștefan Vodă, motiv pentru care vom pregăti un traseu turistic desfășurat, iar finalul zilei îl vom încununa cu un concert al maestrului Eugen Doga, în cadrul căruia vor evolua Orchestra și soliștii Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, Trupa Akord, Vitalie Advahov și alți artiști. Detalii despre concert, aici.

# Dorian Gray, Teatrul Art Geneza

Teatrul „Geneza Art” vă invită la spectacolul DORIAN GRAY, după celebrul roman de Oscar Wilde ”Portretul lui Dorian Gray”. Mai multe detalii despre piesa de teatru, în regia Danielei Burlaca, puteți găsi pe pagina de facebook.

# Întâlnire cu actrița Ileana Popovici 

Vino la o întâlnire cu actrița Ileana Popovici din România și participă la lansarea volumului de interviuri „Reconstruiri cu Ileana Popovici”, semnat de Radmila Popovici. Detalii despre eveniment, aici.

# Inaugurarea Stagiunii Sălii cu Orgă

Sala cu Orgă lansează cea de-a 40-a stagiune. Concert vocal-simfonic susținut de Orchestra Națională de Cameră, Corul Național de Cameră, condus de Ilona Stepan. Ce surprize au pregătit organizatorii, vedeți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente