Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în acest mijloc de săptămână

evenimente56
Foto: Matthew Henry

Este mijloc de săptămână, până la weekend mai e ceva timp, iar noi avem nevoie de suficientă energie cât să ne țină până atunci. Echipa #diez a selectat câteva evenimente pentru o zi de miercuri, care pot să te ajute să te relaxezi, energizezi sau pur și simplu, să petreci timpul liniștit în compania unui prieten. Alege unul și savurează-l la maxim!

# Cucuteni 2017- un dialog între trecut și viitor

Cucuteni International Art Camp vă invită cu drag să admirați expoziția „Cucuteni 2017: Un dialog între trecut și viitor”. În cadrul expoziției vor fi expuse 58 lucrări excepționale de ceramică și pictură ce reproduc cultura Cucuteni, realizate de cei mai talentați artiști din peste 16 țări ale lumii, precum Moldova, România, Egipt, Azerbaidjan, Coreea de Sud, Letonia, Lituania, Polonia, Franța, Olanda, Statele Unite ale Americii, Vietnam, Indonezia, Bulgaria, Turcia și Rusia. Detalii, aici.

# Festivalul „George Enescu” la Chișinău

Pentru prima oară, Festivalul George Enescu trece Prutul și va desfășura, pe 20 septembrie, un concert extraordinar la Chișinău, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Intrarea este liberă! Detalii despre eveniment, găsiți pe pagina de facebook. 

# Oră Gratuită de Engleză

Vrei să călătorești peste hotarele țării dar barierele în comunicare te opresc? Nu ești sigur că vei face față să întreții o discuție legată de job, hobby cu cineva din străinătate? Vino la o lecție de engleză gratuită mâine. Toate detaliile, aici.

# Cutia Neagră, Teatrul Geneza Art

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic. Puteți să-l vedeți miercuri, începând cu ora 19.00. Detalii, pe pagina de facebook.

# Masterclass de floristică

Dacă îți plac florile și vrei să înveți cum să faci o compoziție frumoasă pentru casă, birou sau curte, vino miercuri la un masterclass de floristică. Această activitate, dincolo de rezultatul estetic pe care îl oferă, este cunoscută și ca o bună terapie antistres. Detalii despre eveniment, aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente