Dorin Chirtoacă o invită pe Zinaida Greceanîi la o dezbatere despre transportul public, vineri, la RTEC

Dorin Chirtoacă, candidatul PL la primăria Chișinăului, a invitat-o pe Zinaida Greceanîi, cadidatul PSRM, la o dezbatere despre transportul public din Chișinău, vineri, la ora 10, la sediul Regiei Transport Electric Chișinău.

Liberalul a anunțat că-și va prezenta viziunea prinvind soluționarea problemei transportului public din capitală, care s-a agravat pentru unii locuitori odată cu scoaterea unor rute de microbuze și modificarea altora.

El a încurajat-o pe candidata socialistă să vină ea însăși la dezbatere, întrucât, până acum, Greceanîi a preferat să-și trimită reprezentați la dezbateri, fără a se prezenta personal.

Cei doi candidați au trecut în turul II după ce au acumulat în primul tur 37,52% (Chirtoacă) și 35,68% (Greceanîi).

Totodată, Chirtoacă a spus că încă nu s-a întâlnit cu Oazu Năntoi, candidatul Blocului PPEM-Iurie Leancă, dar a declarat că ”este evident că ne susținem reciproc și avem viziuni identice”. Liberalul a mai adăugat că-l respectă pe Năntoi ”încă din anii 90” și că este de acord cu cei care-l descriu drept ”hadeaceia ențîclopedia” (enciclopedie ambulantă).

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.