/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Alungați din troleibuz. Victimele deportărilor și represiunilor politice nu pot călători gratuit cu transportul public

missing
18 septembrie 2017, ora 18:59

„Avem foarte multe plângeri cu privire la persoanele supuse represiunilor politice că nu mai pot circula gratuit în transportul public”, afirmă Cristina Aparatu, șef Direcție Primăria Chișinău.

Responsabilii din cadrul instituțiilor de resort au promis că se vor implica, pentru ca problema să fie soluționată. Taxatorii recunosc că nu știu nimic despre acest subiect.

Dar, cine sunt cei scutiți de plata la troleibuz? Nu vă pot spune nu știu”.

Dvs. Cunoașteți cine nu trebuie să plătească la troleibuz? Nu cunosc”.

Victimele represiunilor politice beneficiază de dreptul de a circula gratuit în transportul public încă de anul trecut. Atunci, consilierii locali au aprobat o astfel de decizie la propunerea primarului suspendat, Dorin Chirtoacă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram