Recomandări #diez. Evenimente pentru 19 septembrie, o zi productivă de marți

tumblr_mg72zfm9gH1qlzvnlo1_500
Foto: Rebloggy

Pentru ziua de marți, meteorologii prognozează cer înnorat cu maxime de până la 24 de grade Celsius, temperaturi tipice pentru cel mai mustos anotimp din an. Reușește să-ți încarci bateriile la cele mai însorite evenimente din 19 septembrie.

Clubul Cineaștilor / Filmliebhaber Club : „Mondscheinkinder”

Fotografia postată de Sala Germană de Lectură Chișinău.

Pe 19 și 26 Septembrie, în cadrul clubului iubitorilor de fim în limba germană, va fi expus spre vizionare filmul „Mondscheinkinder”. Acest film povestește istoria lui Paul – baiatul de 6 ani care suferă de cancer de piele supranumit „boala lunii” și care se bazează pe o insensibilitate a pielii la razele ultraviolete. Micuțul este izolat în casă cu geamurile întunecate, iar sora lui mai mare Lisa este nevoită să dedice fratelui timpul său liber în totalitate. Mai multe detalii despre eveniment găsești pe pagina de facebook a evenimentului. 

Drumul Fructelor 2017. La cules nuci

Fotografia postată de Madein.md.

De data aceasta vă așteaptă o ediție mai specială, în care veți avea ocazia nu doar să degustați și să culegeți nuci direct din livadă, dar și să participați la Hramul satului Olișcani, din raionul Șoldănești. De asemenea veți putea vizita o livadă tânără de peri și o plantație de hrișcă. Veți afla istoria din spatele producătorului agricol ebio.md. Veți putea comunica direct cu el și afla mai multe detalii despre agricultura ecologică în Moldova. Nu ezitați să vă înscrieți și să participați la eveniment, mai multe detalii găsiți aici.

Iarmarocul Comunității cu susținerea bibliotecii moderne

Fotografia postată de Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu.

Marți, 19 septembrie 2017, începând cu ora 10:00 Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” din Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 148, organizează „Iarmarocul Comunității”, în cadrul căruia va prezenta cele mai inovatoare servicii și inițiative realizate de bibliotecile publice din municipiu și alte raioane. Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului. 

Cutia Neagră

Fotografia postată de Teatrul Geneza Art.

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic. Detalii găsiți aici.

Inteligența emoțională

Fotografia postată de Oportunitate.

„Inteligenţa emoţională este capacitatea de a simţi, de a înţelege şi de a aplica efectiv puterea şi acuitatea emoţiilor ca o sursă de energie umană, informaţie, conectare şi influenţă.” – Robert K. Cooper, Ph D. Evenimentul începe la ora 17:30, iar intrarea este gratuită, vezi mai multe detalii pe pagina de facebook.

The Hero

Fotografia postată de Film and English Discussion Club in Chisinau.

Lee Hayden (Sam Elliott) este o voce de aur din occident, dar cele mai bune performanțe sale au rămas în deceniile anterioare. El își petrece zilele reluând vechile glorii și fumând canabis cu fostul său dealer, Jeremy (Nick Offerman), dar diagnosticat cu cancer acesta își schimbă prioritățile. Vino la American Language Center și vizionează filmul, mai multe detalii le găsești pe pagina de facebook a evenimentului. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente