Ai probleme cu frigiderul: Iată trucul care te va scăpa de mirosul neplăcut din frigider pentru totdeauna

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ai probleme cu frigiderul? De fiecare dată când îl deschizi „te izbește” un miros urât și nu mai știi ce să faci că să scapi de el? Îți oferim cea mai bună soluție.

Din când în când, frigiderul tău are nevoie de curățare pentru a îndepărta mirosurile neplăcute care se acumulează în interiorul lui. Acest proces necesită timp din partea ta, iar efectele durează mai puțin decât ți-ai fi imaginat.

De aceea, ne-am gândit să-ți spunem ce trebuie să faci pentru a scăpa de mirosurile neplăcute din frigider pentru totdeauna. Este foarte simplu și durează puțin, mai ales că ai nevoie de ingrediente pe care le ai în bucătăria ta.

Stoarce o lămâie folosește-o pe post de soluție de curățat. Spală rafturile frigiderului cu un burete înmuiat în suc de lămâie, conform girly.ro. Vei scăpa de mirosuri.

În plus, îți poți face și un odorizant de cameră cu ajutorul sucului de lămâie. Adaugă suc în mașină de spălat vase atunci când este goală și lasă-o să funcționeze timp de un ciclu. Sau poți adaugă suc de lămâie în dezumidificator.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...