/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Plajă în octombrie? Cinci destinații unde încă te mai poți bucura de vară

missing
17 septembrie 2017, ora 17:44

Cipru

Governors beach •

A post shared by Cyprus • Κύπρος • Кипр (@cyprus_locations) on

Cipru are cea mai bună apă pentru înot atunci când vine vorba de plajă, potrivit unei analize a Agenției Europene de Mediu, și în plus este o destinație potrivită și în extrasezon, când temperaturile se mențin peste 20 de grade. Aproape de Grecia, Cipru are de asemenea are plaje cu nisip argintiu și apă turcoaz, iar dacă ajungeți în Protaras o să credeți că sunteți de fapt în Caraibe. Alte plaje cu care Cipru se mândrește sunt Nissi Beach din Ayia Napa, Mackenzie Beach din Larnaca, Coral Bay din Papho, Paramali Beach din Limassol.

Dubai

Toamna, când temperaturile se mai domolesc în Dubai și scad la 29-35 de grade Celsius, emiratul arab este practic în plin sezon pentru turiștii străini dornici de plajă. Toată lumea se gândește la Dubai ca la o destinație foarte scumpa, unde predomina luxul și în care nu ai ce caută fără câteva mii de euro. Este adevărata și această varianta, pentru că în Dubai poți cheltui nelimitat. Însă, în același timp, Dubai este o destinație accesibilă, cu prețuri decente pentru transport, cazare și mesele zilnice. Dubai merită o vizită pentru a trai senzația unei lumi pline de lux și opulență.

Tel Aviv

Старый Яффо – район Тель-Авива, здесь находятся многочисленные художественные галереи, маленькие театры, ресторанчики и, конечно же, музеи. Самый интересный из них на мой взгляд – дом-музей Иланы Гур, современного израильского художника, дизайнера и скульптора. Живой и эклектичный, музей притягивает к себе туристов, под его сводами собрана разнообразные коллекции как работ самой Иланы, так и других современных (израильских и зарубежных) художников. . Экспозиция, представленная в скульптурном саду на крыше, понравилась мне больше всего, она провоцирует на поиск концептуальных и визуальных связей между её составляющими. Я еще вернусь к рассказу о творчестве Иланы Гур, а пока что желаю вам хорошего воскреснья, даже если оно и не такое солнечное, как на моем фото☀️ . Photo @n.v.lebedev #tamares #tamareshotels #Israel #gvozdishe #antreuor #gvozdisheinIsrael #gvozdishe_путешествия #израиль #летопродолжается #UralAirlines #уральскиеавиалинии #ziaaero #cоffеaddition #тельавив #Dametraveler #travelgram #telaviv #ilanagoormuseum #ilanagoor #Jaffa #copcopine #copcopinerussia #музейиланыгур #яффо

A post shared by Lidia Frolova стилист ??Москва (@gvozdishe) on

Deși nu se afla în Europa, Tel Aviv este la 3 ore de zbor de București, mai aproape decât Barcelona. Aflat pe malul Mediterenei, Tel Aviv este un oraș-stațiune care merită descoperit într-un city break de 4-5 zile: situl istoric Jaffa, Piata Dizengoff, Marea sinagoga, bulevardul Rothschild sunt cele mai frumoase locuri cu care se laudă orașul din Israel. În plus, Tel Aviv este un oraȘ cosmopolit, unde au loc petreceri pe plajă.

Sicilia

sunshinerain #cefalu #sicilia #italy #italia #vegan #travel #sicily #canon #cefalù #dslr #beach

A post shared by Caetano Laprebendere (@lprbndr) on

Sicilia, cea mai mare insulă din Marea Mediterană, este o destinație potrivită pentru plajă și toamna, când temperaturile încă se mențin peste 20 de grade. Insula din sudul Italiei este o destinație completă, în care regăsești atât plaje cu nisip auriu sau nisip negru și apă turcoaz, cat și munți înverziți și vulcanul Etna. În Sicilia nu trebuie să ratezi, așadar, o plimbare pe vulcanul Etna și vizitarea orașelor Catania, Palermo, Taormina si Siracusa.

Andaluzia

? @travel_reni is Not Lost ? in Córdoba, Spain #sheisnotlost

A post shared by She is Not Lost ? (@sheisnotlost) on

În Andaluzia, regiunea de sud a Spaniei, vremea este perfectă pentru plimbare și contemplare. Aici poți vizita cele mai importante orașe din regiune, Sevilla, Cordoba, Granada și Malaga sau poți alege unul singur pentru un city break. Îți recomandăm să aterizezi pe Malaga, unde sa te bucuri de plaja, și de acolo să vizitezi Mezquita – Marea Moschee din Cordoba și Palatul Alhambra din Granada, doua capodopere arhitecturale unice în lume.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram