Mesajul unei consătence a lui Dodon: „Mi-e ruşine de ceea ce faceţi”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Protestul din faţa Parlamentului s-a mutat la sediul postului public de televiziune, acolo unde manifestanții cer emisie în direct, în timp ce la Moldova 1 rulează un film documentar. Între timp, mai mulţi participanți la protest au rostit discursuri, unii venind cu apeluri către şeful statului, Igor Dodon.

„Mi-e ruşine de ceea ce faceţi. Nu ne faceţi de răs. Nu duceți lumea în eroarea, lucrați pentru popor. Treceți de partea poporului, căci aţi promis marea şi sarea”, a transmis o consăteancă a şefului statului.

De menţionat că, postul public de televiziune Moldova 1 nu a transmis nici astăzi protestul din faţa Parlamentului, chiar dacă a fost pichetat de mai multe ori de protestatari, iar organizatorii manifestației au solicitat mediatizare corespunzătoare a protestului.

Manifestanţii sunt decişi să rămână la sediul instituției până li se va acorda emisie în direct. Ecaterina Stratan, directorul postului public de televiziune, Moldova 1, a ieşit în faţa mulțimii însă a declarat că „nu eu decid, este consiliul…”. Sub huiduielile mulțimii, aceasta a plecat din faţa oamenilor.

„Fac apel către chişinăuieni să vină alături de noi, aici la TRM şi să protestăm. Veniţi să cerem emisie în direct”, a solicitat Andrei Năstase.

„Doamna Stratan, spuneți că aţi fost aleasă legitim. Ieşiţi în faţa mulţimii. Asta este televiziune publică, este televiziunea oamenilor”, a adăugat Maia Sandu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...