/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Cel puţin 25 de oameni, majoritatea copii, au murit în urma unui incendiu izbucnit în Kuala Lumpur

missing
14 septembrie 2017, ora 19:30

„Școala din Kuala Lumpur a izbucnit în flăcări neașteptat. 25 de studenți dintre care și profesori au decedat într-o școală religioasă din Malaezia.”

Incendiul a izbucnit când elevii încă dormeau. Tinerii s-au pomenit ca într-o cușcă pentru că școala avea doar o singură intrare, iar geamurile erau înconjurate de gratii de metal. Disperaţi, elevii cu vârstele cuprinse între 13 şi 17 ani s-au adunat la geam şi au început să strige după ajutor.

„El avea vârsta de 14 ani, învăța într-o școală religioasă, îi plăcea aici și iubea ceea ce face. Aseară, la ora 10 trebuia să meargă la o casă, l-am condus o parte din drum, atunci a fost ultima dată când l-am văzut.”

23 de elevi şi doi gardieni au murit în urma incendiului. Alte şapte persoane au fost rănite şi au fost transportate de urgenţă la spital. Trupele de intervenţie au reuşit să salveze 11 oameni ce se aflau în interiorul clădirii cuprinse de flăcări. Pompierii au reuşit să stingă incendiul abia după o oră. Autorităţile sunt de părere că incendiul ar fi izbucnit de la un scurt circuit. În ultimii doi ani, în internatele din Malaezia au avut loc peste 200 de incendii. Acesta, însă, a fost catalogat drept cel mai dezastruos din ultimele 2 decenii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram