(video) OMGYes – siteul care oferă femeilor informații de calitate despre plăcere, relații și sex

1563_1037806329615067_2507399926301175382_n
Foto: facebook.com

Societatea este într-o continuare evoluție, tinerii se maturizează într-un ritm accelerat, iar în absența orelor de educație sexuală în școli, unicul mijloc de a afla răspunsuri la întrebările care ne macină este experiența prietenilor și informațiile de pe internet. Pentru a anticipa anumite situații neplăcute și a spori plăcerea în timpul relațiilor sexuale, a fost creat un site pentru femei care livrează informații de calitate în acest domeniu.

Sunt atât de multe lucruri nesigure sau necunoscute, iar din cauza unui tabu, oamenii ezită să vorbească despre subiectele care îi interesează.

Oamenii de știință și cercetătorii au descoperit funcționarea internă a multor lucruri, dar mai puțin a celor ce țin de plăcerea sexuală. Singurele studii pe scări largi ale sexului au fost fie biologice (fiziologia a ceea ce se întâmplă în organism în timpul sexului), fie comportamentale(activități generale fără detalii). Deci, cum rămâne cu tehnicile care aduc plăcere și pe care le descoperă femeile? Aceast subiect reprezintă încă o graniță neexplorată, când este vorba de știință și cercetare.

facebook.com
facebook.com

OMGYes este o modalitate de a afla informații fascinante, utile și distractive care au fost descoperite în urma unor cercetări noi. Prin urmare, cei care au creat siteul au hotărât să ridice vălul pentru a arunca o privire asupra modului în care femeile își găsesc plăcerea.

Creatorii siteului au efectuat prima cercetare pe scară largă, revizuită și publicată, pentru a obține detaliile. Ei vor continua să facă tot mai multe cercetări despre plăcerea sexuală. Primele rezultate constituie baza OMGyes – descoperirea principalelor moduri în care femeile variază în ceea ce privește găsirea plăcerii, cât și despre perspectivele pentru femei, bărbați și cupluri, și despre cum poate fi atinsă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente