Ryanair anunţă o nouă promoţie cu bilete începând de la 4,99 euro

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Compania aeriană low-cost Ryanair, cea mai mare din Europa, a programat 26 de zboruri suplimentare pe ruta Bucureşti – Timişoara şi retur, pentru perioada vacanţelor de iarnă. Astfel, dacă vrei să vizitezi mai ușor România peste 4.900 de locuri vor fi disponibile pe cursele Ryanair pe această rută.

Odată cu acest anunţ, compania aeriană a lansat şi o nouă campanie promoţională, punând în vânzare bilete cu preţuri începând de la 4,99 euro pe această rută, pentru călătorii în perioada noiembrie-martie, scrie Ziarul Financiar.

Rezervările biletelor la preţuri reduse se pot face până vineri, 15 septembrie, la miezul nopţii, se arătă într-un comunicat transmis de Ryanair.

Bucureşti-Timişoara şi retur este una dintre cele mai populare rute de pe plan local operate de compania aeriană şi singura internă pe care Ryanair a pariat în România până în prezent.

Ryanair estimează un trafic de peste 2,9 milioane de pasageri pe rutele de pe cele patru aeroporturi pe care le operează pe plan local în anul fiscal 2018 (aprilie 2017- martie 2018), ceea ce reprezintă un avans de peste 60% faţă de anul fiscal anterior. Ryanair are zboruri de pe aeroporturile din Bucureşti, Timişoara, Oradea şi Craiova.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...