(live video, foto) Au fost lansate noile iPhone 8 și iPhone X: preț, noutăți, specificații

iPhone-X-oficial-1170×644

iPhone X este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri din 2017. Prețul pentru iPhone X, specificațiile acestuia și pentru iPhone 8 și alte detalii sunt comunicate în timpul evenimentului Apple.

iPhone X / iPhone 8: primul produs anunțat de Apple Watch

Au fost anunțate noi brățări pentru Apple Watch. Ceasul costă 330 de dolari, fără 3G, sau 400 de dolari cu 3G. Altfel, Series 1 rămâne la 250 de dolari. Va fi disponibil din 15 septembrie la precomandă. Din 22 septembrie va fi livrat, scrie start-up..

Ecranul de pe Apple Watch este antena propriu-zisă, de unde și calitatea mai bună a semnalului. „Am integrat un SIM electronic și asta într-un spațiu în care nu îți permiți risipă de spațiu”, a spus Williams. Altfel, are aceleași dimensiuni ca Watch 2 și în spate e puțin mai ieșit în afară. Insesizabil. Da, demoul a inclus un apel realizat de pe ceas.

Apple Watch 3 are un procesor cu două nuclee, Siri și te ține conectat la internet, chiar și când nu ești lângă telefon. Și conexiunea WiFi e cu 85% mai rapidă. Cipul din interior, denumit W2, va controla mai eficient modulele Bluetooth și WiFi. Procesorul o face și pe Siri să vorbească, o premieră pentru ceas.

A fost anunțat Apple Watch Series 3 cu acces la rețele mobile. Și are un punct roșu pe coroană, ca să știi că e cel bun. Ideea Apple e că poți pleca fără telefon, ai același număr de telefon, ai acces la mesaje și poți folosi hărțile. Mai mult, pune muzică prin streaming la încheietură. Cumva firesc, că tot are Music.

Apple-watch-7

1200x0-00-75 (1)

1200x0-00-75

iPhone X / iPhone 8: Apple anunță noile prețuri

iPhone 8 vine în două versiuni: iPhone 8 și iPhone 8 Plus cu ecran de 4,7 inci și 5,5 inci. Are cip A11 Bionic. Are difuzoare stereo și cam aceleași opțiuni pe care le știai de la iPhone 7. Procesorul are șase nuclee, e construit pe 64 de biți, are 4,3 miliarde de tranzistori. iPhone 8 are un procesor cu 25% mai rapid decât telefonul de anul trecut. Placa grafică e cu 30% mai rapidă decât cea de pe A10.

Prețul iPhone 8: 700 de dolari, pornește de la 64GB. Cea mai bună versiune e cu 256GB. Și atât, sunt doar două versiuni. iPhone 8 Plus începe de la 800 de dolari pentru 64GB. Precomenzile încep de pe 15 septembrie și în magazine ajunge pe 22 septembrie. iOS 11 vine pe 19 septembrie.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus suportă standardul Qi, ceea ce înseamnă că toate accesoriile pe care le-au creat alte companii vor funcționa cu telefonul Apple. Și iPhone 8 rămâne rezistent la apă, are Touch ID și difuzoare stereo. Vești bune.

 

1110x0-00-75

1280x670-10-80

Screen_Shot_2017-09-12_at_20.57_.35_

Screen_Shot_2017-09-12_at_21.15_.55_

iPhone X: telefonul care definește viitorul, conform Apple

Și da, poți face emoji-uri animate cu camera de pe iPhone X. Craig Federighi a făcut un demo cu iPhone X, ca să știi la ce să te aștepți. Desigur, toți de la Apple sunt dați pe spate de inovație. Și da, e ceva diferit, față de conservatorismul din ultimii ani.

Face ID de pe iPhone X funcționează pentru autentificare, pentru Apple Pay și se adaptează în timp (în caz că ții telefonul atât de mult timp). Conform Apple, poate funcționa și dacă ai capul acoperit. Apple mizează mult pe camera TrueDepth de pe iPhone X.

Apple susține c-a lucrat cu mulaje de fețe, ca să nu poată fi înșelat sistemul. Astfel, sigur o poză nu va păcăli camera. Sau cel puțin potrivit lui Phil Schiller, nu poate fi păcălită. Vom vedea la teste. E o șansă în 50.000 ca o persoană să îți poată debloca telefonul cu amprenta. Pe iPhone X, cu Face ID, e o șansă la un milion ca cineva să-ți deblocheze telefonul cu fața sa.

 

d3a0da37-a2a4-4490-82fa-c9a2ebfa64e5_800

Procesorul A11 Bionic din iPhone X are un procesor neural, care îți analizează fața foarte bine și creează un model exact. Astfel, ai hardware specializat care să-ți recunoască fața, nu doar o cameră video ca în celelalte telefoane. Procesorul neural poate executa 600 de miliarde de operațiuni pe secundă. Procesarea e în timp real, așa că ar trebui să fie rapid. Ar trebui.

Butonul din lateral te ajută să lansezi ușor Siri, ca să îi comanzi. Când vine vorba de deblocare, ai Face ID. Te uiți la telefon și te… recunoaște. iPhone X are TrueDepth camera, ca să îți scaneze 3D camera. Și are alte electronice înghesuite în partea superioară, după cum vezi mai jos.

Ecranul se întinde pe toată fața, mai puțin partea de sus. Nu are buton Home, dar apeși pe ecran și îl activezi. Este un tap to wake care se folosește de 3D Touch. Sunt tot felul de gesturi ca să navighezi. De exemplu, un swipe de la bază te duce în ecranul principal. Butonul Power este pe lateral.

iPhone 8 Plus are o cameră de 12 megapixeli cu f/1.8 alături de una de 12 megapixeli cu f/2.8. O opțiune nouă și interesantă: Contour Light, care îți permite să separi subiectul de fundal și, prin algoritm, schimbă lumină conturului persoanei căreia i-ai făcut poza.

 

1132x0-00-75

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente