A fost făcută publică prima versiune a poliției în cazul decesului tinerei dispărute la Țâpova

collage

Femeia dispărută la Țâpova acum câteva zile a fost găsită fără suflare în această după-amiază. Poliția nu exclude faptul că aceasta ar putea să fi căzut de pe o sâncă, iar pe marginea acestui caz a fost deschis un dosar penal.

La fața locului pentru misiunea de căutare au fost antrenați 59 de salvatori dintre care alpiniști și chinologi formând șase grupuri de lucru. Pentru stabilirea locului aflării persoanei au lucrat polițiști din cadrul Inspectoratului General de Poliție.

În această după amiază, un grup de alpiniști a descoperit trupul neînsuflețit al femeii lângă o cascadă din regiune.

Cadavrul acestei femei a fost depistat în satul Horodiște din același raion. A fost depistat într-o zonă greu accesibilă unde sunt mai multe stânci și câteva cascade. Prima versiune a anchetei după examinarea cadavrului este că persoana respectivă a decedat în urma căderii de la înălțime. Cu această versiune preventivă a fost deplasată la fața locului grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Politie Rezina. În același timp am invitat medicul legist care va face toate expertizele pentru a stabili care sunt cauzele care au provocat decesul doamnei respective. Persoana a fost găsită la o distanță de jumătate de kilometru de la locul acelui camping, unde erau și celelalte persoane. La operațiunea de căutare au fost implicați angajați ai IGP, salvatori și pompieri, administrația publică locală, care în consecință au depistat cadavrul acestei femei”, spune Gheorghe Cavaliuc, șef adjunct IGP.

Împreună cu un grup de 18 persoane, femeia a mers sâmbătă într-o excursie la mănăstirea Țâpova. La un moment dat femeia s-a desprins de grup, iar absența ei a fost observată abia a doua zi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente