Îți plac dezbaterile și vrei să te implici civic? Debate Academy Moldova recrutează tineri activi în echipa de conducere a organizației

Foto: Debate Academy

Academia Dezbaterilor din Moldova (DA) este în căutare de tineri activi civic și ingenioși pentru a face parte din Board-ul organizației. Află cum poți deveni și tu membru.

Organizația Debate Academy a fost fondată în anul 2015, cu scopul de a aduce în Republica Moldova lumea dezbaterilor, pentru a ajuta elevii, inițial din Capitală, după care din întreaga țară, să gândească strategic și analitic, să poată analiza critic informația furnizată lor din sursele externe, pentru a putea înfrunta frica de oratorie și vorbire în public, și, în final, a încerca să se apropie de adevăr.

În prezent, DA a reușit să deschidă 17 cluburi în Capitală și aproximativ 50 de cluburi în întreaga țară. A reușit să încadreze în lumea debate-ului în jur de 400 de elevi în decurs de doar doi ani de activitate.

Fiind membru, vei putea activa în unul dintre departamentele existente:
# Departamentul Relaţii Externe
# Departamentul Relaţii Interne
# Departamentul de Administrare a Proiectelor.

Toți elevii claselor a IX-a, a X-a și a XI-a sunt invitați să-și încerce capacitățile de conducere și de dezbatere, în același timp.

Recrutarea va avea loc în două etape:
# Completarea unui formular
# Interviu cu membrii echipei.

Deadlineul pentru aplicări este data de 15 septembrie, iar formularul de înscriere îl găsești aici. Pentru mai multe informații despre Board, activitatea și responsabilitățile acestuia, accesează site-ul DA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente