Accident grav în Ungaria cu implicarea unui microbuz cu moldoveni. Patru se află în stare critică

accident
Foto: unimedia.info

Accident grav la Budapesta cu implicarea unui microbuz cu moldoveni. O persoană a murit, iar alte 10 au fost spitalizate după ce vehiculul cu moldoveni a intrat într-o mașină care venea pe contrasens. Coliziunea a avut loc pe data de 6 septembrie în jurul orei 05.00.

Potrivit presei locale, în automobil se aflau trei cetățeni ai Ungariei, iar în urma impactului, șoferul a decedat  pe loc. Ceilalţi, împreună cu conaţionalii noştri, au fost transportaţi de urgenţă la spital. Patru moldoveni se află în stare gravă, scrie unimedia.

Conducătorul microbuzului a fost reținut de forțele de ordine și va fi dus la izolator după ce va fi externat din spital.

Preliminar, vinovat de accident s-ar face șoferul moldovean, care, după cele scrise în presa locală, ar fi adormit la volan.

MAEIE nu cunoaște prea multe detalii despre accident. Serviciul de presă i-a spus reporterului UNIMEDIA că printre persoanele rănite se află și un copil în vârstă de nouă ani, care era însoțit de o altă persoană prin procură. Părinții acestuia au fost anunțați și s-au dus deja în Ungaria.

Poliția locală cercetează cazul.

 

1

3

Elena Plămădeală

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente