/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Apărarea lui AC MILAN, făcută praf. Immobile a marcat un hat-trick pentru Lazio

missing
11 septembrie 2017, ora 19:25

Immobile și-a început show-ul pentru Lazio Roma în minutul 38 când a transformat un penalty obținut de Luis Alberto. După doar 4 minute, același italian a dublat avantajul echipei sale, după o execuție extraordinară.

Italianul nu s-a oprit aici. După pauză, acesta și-a marcat het-trickul după ce a surprins defensiva rossoneri. Tot Immobile a contribuit și la ultimul gol, după ce a dat o pasă decisivă.

AC Milan a marcat golul de onoare în minutul 56, prin Riccardo Montiolivo. Acest rezultat excentric pentru AC Milan, vine după ce roși-negrii au primit doar un singur gol în precedentele 6 partide disputate.

AC MILAN A căzut pe 7, în timp ce Lazio a urcat în Seria A pe locul 4.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram