03:47:56 18.04.2024
Stiri

Cele mai renumite restaurante și săli de ceremonii din Chișinău declară PIERDERI: Autoritățile au instalat posturi ficale pentru a vedea dacă administratorii mint

Economie 11.09.2017 16:13 Vizualizări5663 Autor: Ziarul National
Cele mai renumite restaurante și săli de ceremonii din Chișinău declară PIERDERI: Autoritățile au instalat posturi ficale pentru a vedea dacă administratorii mint Nunta în Moldova
Poză simbol


Pe parcursul lunii septembrie curent, la zece dintre cele mai renumite restaurante și săli de ceremonii din Chișinău vor activa posturi fiscale. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) vrea să se convingă la fața locului dacă este adevărat că acestea suportă pierderi sau înregistrează profit nesemnificativ în raport cu venitul total declarat, așa cum declară administratorii.

În total, în această lună, inspectorii fiscali vor monitoriza activitatea a 40 de agenți economici din R. Moldova ce deţin săli de festivităţi şi restaurante, efectuând vizite la administrația localurilor.

Potrivit autorităților fiscale, acești agenți economici prezintă riscuri sporite pentru administrarea fiscală și este necesar de a evalua inclusiv suprafaţa unităţilor comerciale; numărul de locuri; regimul de lucru; cifra de afaceri; povara fiscală; numărul mediu de salariați; salariul mediu per angajat pe parcusul anului 2016 etc.

„SFS vine cu un apel către toţi agenții economici care deţin săli de ceremonii şi/sau restaurante să se conformeze benevol legislației în vigoare și să presteze servicii conform prevederilor acesteia. Verificările vor avea loc pe întreg teritoriul țării”, anunță SFS într-un comunicat de presă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md