/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Amenzi de peste șase mii de lei și mai mulți braconieri, depistați de Serviciul Piscicol

11 septembrie 2017, ora 11:18

– Inspecția Piscicolă Cahul a depistat 2 braconieri în preajma satului Etulia Nouă,
– Inspecția Piscicolă Briceni-Edineț a depistat 2 persoane care pescuiau ilegal în preajma localității Cuconeștii Noi și Bădragii Vechi, r-nul Edineț, dar și 2 plase de pescuit monofilament instalate pe r. Prut.
– Inspecția Piscicolă Șoldănești-Rezina a documentat 4 încălcări,
– iar pe lacul de acumulare Dubăsari în preajma satelor Holercani și Moldovata au fost încheiate 8 procese-verbale și depistate 7 plase de pescuit monofilament de către Inspecția Piscicolă Orhei-Criuleni și Aparatul Central.
– La Ungheni și Soroca Inspecțiile Piscicole au depistat câte o încălcare,
– iar alte 3 procese-verbale au fost încheiate pescarilor din preajma satului Pîrîta, r-nul Dubăsari, care pescuiau pe timp de noapte.

Doar într-o noapte, în total au fost întocmite de către inspectori 21 procese-verbale conform art. 114(1) al Codului Contravențional, suma amenzilor aplicate constituie 6600 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram