Stare de calamitate în Italia: Orașul Livorno, devastat de o furtună

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Vremea extremă face ravagii și în Europa, la doi pași de România. Oraşul italian Livorno a fost devastat de o furtună venită peste noapte şi care a adus 400 de litri de ploaie pe metrul pătrat în doar patru ore.

Oraşul italian Livorno a fost devastat de o furtună venită peste noapte şi care a adus 400 de litri de ploaie pe metrul pătrat în doar patru ore. Un râu de nămol s-a abătut asupra străzilor şi a luat pe sus maşini şi pubele. În urma catadtrofei s-au înregistrat 6 morți și 3 dispăruți.

O familie întreagă de 5 persoane care locuiau în subsolul unei locuințe dintr-un cartier al orașului Livorno au murit. Potrivit unui jurnalist român din Italia, citat de Realitatea TV, o a șasea victimă a murit într-un accident de mașină cauzat de asemenea de inundațiile masive.

Zeci de case au fost avariate, iar multe drumuri nu mai pot fi folosite. Cel puţin şase oameni au murit şi alţi trei sunt daţi dispăruţi, potrivit autorităţilor. Primarul din localitate a anunţat că situaţia este dramatică şi că a decretat starea de calamitate.

https://youtu.be/IvphMgPHNBE


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...