/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Motocicliștii vor putea circula pe bulevardul Ștefan cel Mare. A fost înlăturat ultimul indicator de restricție

10 septembrie 2017, ora 16:10

Acțiunea a avut loc în contextul multiplelor solicitări parvenite din partea Asociației motocicliștilor în care solicitau eliminarea restricțiilor de circulație prin centru Capitalei, ulterior, de curând de către Inspectoratul Național de Patrulare și Administrația Publică Locală, a fost acceptată solicitarea lor.

După mulți ani de restricții de circulație pe cel mai renumit bulevard din țară, astăzi a fost înlăturat ultimul indicator care le interzicea șoferilor pe două roți să circule pe această porțiune de drum.

La final, pentru a demonstra că ei tot sunt cu drepturi egale în trafic, în Piața Marii Adunări Naționale a fost organizat un concurs „Șoferul care poate circula cu cea mică viteză”, câștigătorul primind marele premiu- indicatorul de restricții a motocicliștilor.

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram