/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Cel puțin cinci persoane au murit în intemperiile care afectează nord-estul și centrul Italiei

missing
10 septembrie 2017, ora 16:20

Zona cea mai afectată, unde au fost găsite trupurile celor cinci persoane decedate, este orașul portuar Livorno și localitatea învecinată Montenero, pe coasta toscană, unde ploile au ajuns după ce au afectat Liguria și unde a fost declarat cod roșu de intemperii.

În zona unde au fost înregistrate victimele s-au produs inundații și alunecări de teren ca urmare a ploilor abundente și care, în primele ore ale zilei, s-au extins în sudul țării, până în regiunea Lazzio și capitala Roma.

„Situația este problematică, chiar critică, sper să nu fie un dezastru”, a declarat mass-media locale Filippo Nogarin, primarul din Livorno.

Pompierii au precizat că au intervenit în 160 situații de inundații, cădere de arbori și salvare de persoane din autoturisme în orașele Pisa și Livorno, în primele ore ale zilei de duminică.

Foto: ilgiornale.it

Foto: ilgiornale.it

Foto: ilgiornale.it

Foto: ilgiornale.it

Foto: ilgiornale.it

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram