Pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală a fost dat startul circulației pentru motocicliști

Inspectoratul Național de Patrulare a dat astăzi startul circulației rutiere pentru motocicliști pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală. La eveniment au participat motocicliștii din întreaga țară.

Acțiunea a avut loc după mai multe solicitări parvenite din partea Asociației motocicliștilor în care solicitau eliminarea restricțiilor de circulație prin centru capitalei.

Inspectoratul Național de Patrulare și Administrația Publică Locală a acceptat de curând solicitarea lor.

După mulți ani de restricții de circulație pe cel mai renumit bulevard din țară, astăzi a fost înlăturat ultimul indicator care le interzicea șoferilor pe două roți să circule pe această porțiune de drum”, a anunţat INP.

La final, pentru a demonstra că ei tot sunt cu drepturi egale în trafic, în Piața Marii Adunări Naționale a fost organizat un concurs ,,Șoferul care poate circula cu cea mică viteză”, câștigătorul primind marele premiu- indicatorul de restricții a motocicliștilor.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.