/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Elon Musk a prezentat costumul spațial al viitorilor astronauți SpaceX. Acum în toată lungimea!

09 septembrie 2017, ora 15:51

Astronaut spacesuit next to Crew Dragon

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

În luna august, Musk a publicat prima imagine a costumului, menționând că dezvoltatorii le-a „fost foarte dificil să găsească un echilibru între estetică și funcționalitate”.

Costumele SpaceX sunt menite a fi purtate de astronauţi în momentul în care aceştia vor călători în nava spaţială a companiei, Capsula Dragonului. Nu sunt costume pentru presiune, aşa că nu sunt destinate plimbărilor prin spaţiu, dar vor fi purtate pe perioada călătoriei, în navă.

Costumele vor fi purtate de astronauţii NASA pentru călătoriile comerciale, când SpaceX va începe să lanseze oameni spre şi de la Staţia Spaţială Internaţională. În ianuarie, Boeing şi-a dezvăluit propriul design destinat spaţiului cosmic, pe care astronauţii îl vor purta pe drumul către SSI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram