/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Un funcționar public, consilier la o primărie, creștea cânepă într-o seră improvizată

08 septembrie 2017, ora 16:26

E de menționat că urmărirea penală pe caz a fost începută în luna februarie anul curent, iar conform materialelor cauzei penale, persoană implicată în circulația drogurilor, cultiva plantele de cânepă într-o seră improvizată, amplasată în propria grădină.

Totodată, s-a constatat că persoană reținută este un funcționarul public, și anume consilier al primăriei din s. Lucești, raionul Cahul.

În prezent, față de persoană reținută a fost înaintat un demers în instanța de judecată, privind aplicarea măsurii preventive arestul preventiv pe un termen de 30 de zile, iar investigaţiile pe caz continuă, în scopul tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în schema infracţională deconspirată.
În cazul în care va fi găsită vinovată, persoana reținută riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de pînă la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram