Încă o lovitură pentru Angelina Jolie: Brad Pitt refuză împăcarea. Cei doi au mers mai departe cu divorțul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Vești proaste pentru cei care sperau că Angelina Jolie și Brad Pitt chiar se vor împăca. Potrivit noilor informații, chiar actorul ar fi cel care refuză să mai stea „agățat” de fosta lui parteneră.

HollywoodLife.com scrie că Brad Pitt este dispus să finalizeze divorțul intentat de Angelina în urmă cu un an. „Brad s-a săturat și vrea să ia viața de la capăt. Cei doi au mai făcut un pas în finalizarea divorțului”, au declarat apropiații, potrivit sursei mai sus menționate.

În septembrie anul trecut, Angelina a depus actele de divorț, după o căsnicie care a durat 2 ani și o relație de 12 ani. Cei doi au ajuns la tribunal pentru custodia celor șase copii, iar la iveală au ieșit inclusiv acuzații legate de comportamentul lui Brad Pitt față de copii. Actorul ar fi devenit agresiv verbal în timpul unui zbor cu avionul lor privat, însă actrița neagă acum că ar avea orice resentiment față de fostul ei soț.

Angelina Jolie a declarat că cei șase copii ai săi, trei adoptați — Maddox, Pax și Zahara — și trei biologici — Shiloh și gemenii Knox și Vivienne — „sunt extraordinari” și că a emoționat-o faptul că s-au sprijinit reciproc după despărțirea părinților lor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...