Preşedintele în exerciţiu al OSCE pentru reglementarea conflictului transnistrean cere eforturi suplimentare cu privire la negocierile „5+2″

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Viceministrul de externe Lilian Darii s-a întâlnit cu reprezentantul special al Preşedintelui în exerciţiu al OSCE pentru reglementarea conflictului transnistrean, ambasadorul Wolf Dietrich Heim.

Viceministrul afacerilor externe şi integrării europene, Lilian Darii, s-a întâlnit, astăzi, 7 septembrie 2017, cu reprezentantul special al Preşedintelui în exerciţiu al OSCE pentru reglementarea conflictului transnistrean, ambasadorul Wolf Dietrich Heim, aflat într-o vizită de lucru în Republica Moldova, în perioada 6-8 septembrie curent.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au efectuat un schimb larg de opinii pe marginea procesului de soluţionare a problemei transnistrene.

De asemenea, a fost subliniată necesitatea conjugării eforturilor tuturor actorilor implicaţi în procesul de reglementare în vederea avansării agendei de negocieri în conformitate cu declaraţiile ministeriale ale OSCE cu privire la negocierile vizând procesul de reglementare transnistreană în formatul „5+2”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...