Actualitate

O mamă mai are doar 8 săptămâni de trăit, după ce medicii i-au confundat cancerul cu depresia ani de zile

 Femeia prezenta dureri abdominale de mai bine de doi ani, însă medicii i-au interpretat greșit simptomele. I-au spus că suferă de depresie și i-au prescris medicamente antidepresive.

„Niciun doctor nu a luat-o în serios deoare arăta foarte bine. I-a imploarat pe medici în repetate rânduri să îi facă investigații mai amănunțite”, a declarat soțul ei, Jason Locke.

Forma rară de cancer de stomac, ce nu răspunde la chimioterapie, s-a extins la ganglionii limfatici. Tina ar avea șansa să își prelungească viața dacă va urma un tratament foarte costisitor în Germania, pentru care familia ei încearcă să strângă bani. Pentru asta, soțul femeii, Jason, a făcut un apel umanitar pe Facebook.

„Acesta este un apel disperat de la un om disperat care încearcă să își salveze soția de la moarte. Ea a aflat că suferă de cancer la stomac abia anul acesta, din cauza neglijenței Serviciului Național de Sănătate, căruia i-au trebuit doi ani să își dea seama seama de diagnostic.

Are doar 43 de ani. Este absolut devastator pentru mine, cei doi fii ai noștri și pentru întreaga familie. Întreb dacă există un milionar sau o milionară care ne poate împrumuta 300.000 de lire sterline pentru a o duce la o clinică în Germania, unde există o șansă să i se salveze viața.

Intenționăm să dăm în judecată Serviciul Național de Sănătate, iar după ce vom primi despăgubirile vă vom înapoia banii”, a scris bărbatul pe rețeaua de socializare.

Sursa: unica.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *