(GALERIE FOTO) Chinezii pot să copieze orice: Topul celor mai amuzante „chinezării”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Chinezii se pricep să copieze orice și să producă masiv bunuri de orice fel. O demonstrează miile de produse pe care le găsim în magazinele de peste tot. Ia orice fleac de pe raft și uită-te unde e fabricat. O să vezi scriind mare: Made In China.

Că se fabrică mult în China, este de înțeles: este cea mai numeroasă nație de pe glob. Este normal ca oamenii să supraviețuiască cumva, și cum altfel ar putea s-o facă, dacă nu prin producție?cele-mai-amuzante-chinezarii12

Pe lângă acest aspect, China și-a câștigat de-a lungul timpului și renumele de cea mai pricepută țară la producerea de replici, adică produse care imită (aproape) perfect pe cele originale, însă – de cele mai multe ori- sunt făcute cu materiale mult mai ieftine, scrie evz.ro.cele-mai-amuzante-chinezarii14

De la magazinele Apple Store până la păpușile Barbie, chinezii se pricep să copieze absolut orice. Acesta este și motivul pentru care bunurile de pe piață se împart în produse propriu-zise și… „chinezării”.

cele-mai-amuzante-chinezarii15

Dacă unii se amuză pe seama acestor produse, alții le consideră adevărate comori, având în vedere prețul cu mult mai mic față de cele originale. În definitiv pentru un neavenit, ce contează că pe încălțămintea din picioare nu scrie Adidas ci…Adibas. Seamănă cu modelul original, deci asta e tot ce contează.

cele-mai-amuzante-chinezarii17

Dincolo de această discuție, există o problemă reală cu produsele contrafăcute venite din China. Multe dintre ele, imită atât de bine originalul, încât sunt subiect de contravenție pentru comercianți.

cele-mai-amuzante-chinezarii18

cele-mai-amuzante-chinezarii20


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...