Actualitate

Preot vitezoman: Unul dintre capii Mitropoliei Banatului a rămas fără permis după ce a fost prins la volan cu o viteză exagerată

Straiele preoţeşti nu l-au ajutat pe Episcopul Vicar al Timişoarei să-şi păstreze permisul de conducere. Paisie Lugojanul a fost prins în trafic cu o viteză de 170 km/h pe o porţiune de drum unde limita este de 90 km/h.

Episcopul vicar era la volanul unei maşini fabricate în Germania, anul trecut. Potrivit unor surse, înaltul prelat se îndrepta spre graniţa cu Serbia, însoţit de o doamnă, iar atunci când a fost oprit, ar fi încercat să îi convingă pe poliţişti că nu el era la volan. În zadar însă – poliţiştii au văzut foarte clar cine conducea.

Înalt Prea Sfinţitul s-a ales cu permisul suspendat pentru următoarele 3 luni şi a fost amendat cu 1500 de lei. Episcopul şi superiorii lui nu au vrut să comenteze incidentul.

Numele lui Paisie Lugojanul a fost în centrul mai multor scandaluri. În 2012, educatoarele unui centru care aparţine Mitropoliei Banatului ar fi obligate să dea bisericii o parte din salariul primit, drept donaţie pentru faptul că li s-a oferit un loc de muncă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *