Primele declarații ale lui Șor după ce a devenit primar: E un început de cale

Omul de afaceri Ilan Șor a făcut primele declarații după ce a devenit primar în orașul Orhei, reprezentând Mișcarea „Ravnopravie”.

„Victoria în alegeri este un început de cale. Aceasta nu va fi una uşoară. Nimeni nici nu a promis că va fi uşoară, dar o vom parcurge şi vom învinge”, a spus acesta în cadrul unei conferințe de presă.

„Astfel, majoritatea impunătoare a orheienilor au demonstrat că oraşul lor are o speranţă pentru un viitor frumos, plin de schimbări spre bine. Tot ce am promis va fi îndeplinit pînă la capăt. În decurs de o lună-două se vor vedea rezultatele. Va fi un grafic clar de îndeplinire a promisiunilor ce ţin de infrastructură, iluminat etc”, a menţionat el.

Menționăm că Ilan Șor a obţinut o victorie impunătoare la alegerile din 14 iunie. Conform ultimelor date, pentru candidatura lui Ilan Șor în functia de primar al oraşului Orhei au votat 62% din alegători, iar 41% din orheieni şi-au dat voturile pentru echipa „Ravnopravie” în consiliul orăşenesc Orhei.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.