/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Cișmelele vandalizate au fost reparate. Apă-Canal ar putea să renunțe la instalarea celorlalte

missing
05 septembrie 2017, ora 15:46

Ţinând cont că, la cișmeaua unde a avut loc inaugurarea a fost deteriorat mecanismul și curgea continuu, la cea de lângă plajă a fost furată o piesă din mecanismul de deschidere, iar la a treia a fost deteriorat tot mecanismul, speciliaştii au fost nevoiţă să înlocuiască practic sistemle tehnice în totalitate.

Până acum au fost date în exploatare 9 cișmele din cele 13 planificate. În contextul, celor întâmplate, adminsitraţia furnizorului de apă va decide dacă va mai continua instalarea cişmelelor. Cheltuielile pentru instalare și consumul de apă sunt suportate de S.A. „Apă-Canal Chișinău” . Cișmelele au fost aduse din România, iar prețul pentru o unitate este de 6.500 de lei.

Amintim că, în mod repetat, trei cişmele au fost vandalizate de către persoane necunoscute. Prima dată, abia după câteva zile de la instalare au fost blocate cu gumă de mestecat, mucuri de ţigară, a doua oară, însă au fost deteriorate mecanismele în totalitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram