Peste o mie de rețele de apeduct și canalizare au fost avariate pe parcursul lunii trecute

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Peste o mie de apeluri privind avarierile la reţelele de apeduct şi la reţelele de canalizare au fost efectuate pe parcursul lunii august la Serviciul dispeceratul central al S.A. „Apă-Canal Chișinău”.

Totodată, în perioada sus-menţionată au fost deschise 1.092 de fişe de lucru de situaţii de avariere la reţelele de apeduct, dintre care 886 scurgeri. De asemenea, specialiştii au reuşit deblocarea a 1.016 reţele de canalizare.

În scopul remedierii avarierilor, echipele întreprinderii au efectuat suplimentar un şir de lucrări întru ameliorarea continuă a serviciilor de aprovizionare cu apă. Astfel, în 106 cazuri au fost executate lucrări de înlocuire a apeductului cu lungimea de până la 5 metri şi 6 cazuri cu lungimea de peste 5 metri cu diametrul de la 25 milimetri la 500 milimetri, au fost reparate 100 vane fiind înlocuite 14, reparaţi 36 hidranţi şi înlocuiţi 2.

Reprezentanţii ACC au fost informaţi şi despre 16 cazuri de sustragere sau lipsă a capacelor la căminele de vizitare, amplasate pe trotuare, în zonele de parc, în spaţiile dintre blocurile de locuinţe.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...