/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Moldova va fi reprezentată de 16 șahiști la Campionatul European de tineret

missing
05 septembrie 2017, ora 13:42

Lotul național are următoarea componență: Semion Șapocinic, Dmitri Șuprarski, Ecaterina Grițai – toți la categoria de vârstă până la 8 ani; Iurie Miron, Nicoleta Nicorici, Mădălina Mironică – toți vor evolua în concursurile de până la 10 ani; Andrei Priseajniuc, Felicia Ojog, Larisa Goian – categoria de vârstă până la 12 ani; Ion Schițco, turneul de până la 14 ani; Ilie Martânovici, Valentina Verbin – categoria de vârstă până la 16 ani; Nichita Morozov, Andrei Macovei, Paula-Alexandra Gâtu, Anastasia Adascaliței – toți la categoria de vârstă până la 18 ani.

Cel mai bine cotat dintre membrii lotului național este Nichita Morozov, medaliat anterior la Europene, al cărui coeficient ELO este egal cu 2461 puncte. El ocupă poziția a opta, conform acestui indice, printre cei 85 de concurenți la categoria sa de vârstă.

Cei mai mulți participanți – 125 – a reunit categoria Open-14 la care concurează Ion Schițco. El va începe turneul de pe poziția a noua, conform coeficientului său ELO egal cu 2325 puncte.

Campionatul se va încheia pe 15 septembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram