Depășit de Ronaldo, legendarul Pele i-a lansat următoarea provocare: „Mai vorbim”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Grație hat-trick-ului reușit cu Insulele Feroe, Cristiano Ronaldo l-a depășit pe legendarul Pele în topul celor mai buni marcatori din toate timpurile la echipele naționale, dar brazilianul nu se arată impresionat de performanțele starului portughez de la Real Madrid, căruia i-a lansat o nouă provocare: să îl întreacă și la golurile înscrise în toată cariera.

Unul dintre golurile portughezului a smuls, însă, admirația triplului campion mondial. Este vorba de reușita prin care lusitanul a deschis scorul în meciul Portugalia – Insulele Feroe 5-1, cu o foarfecă de efect.

„Am văzut acel golazo, a fost special. A jucat foarte bine. Cu siguranță, sunt alte timpuri. Frumusețea fotbalului o reprezintă golurile. Mă folosesc de această ocazie pentru a-i trimite felicitările mele lui Cristiano Ronaldo”, a spus Pele, potrivit ediției spaniole a site-ului goal.com.

Ronaldo are, acum, 608 goluri în toată cariera, la nivel de club și națională. Pe lângă cele 78 de reușite la prima reprezentativă, mai are 530 la Manchester United și la Real Madrid.

Legendarul atacant brazilian, ajuns la vârsta de 76 de ani, i-a lansat și următoarea provocare: să îi depășească recordul de goluri marcate în toată cariera: „Acum, trebuie să marcheze mai mult de 1.283 de goluri”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...