18:37:46 24.04.2024
Stiri

Mihai Ghimpu acuză din nou: „V. Plahotniuc vrea să conducă, din mai multe interese, capitala”

Politică 04.09.2017 13:40 Vizualizări2728 Autor: Ziarul National
Mihai Ghimpu acuză din nou: „V. Plahotniuc vrea să conducă, din mai multe interese, capitala” Facebook


Fostul ministru liberal al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, și primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, au fost amenințați inițial cu arestarea și perderea funcției, plan ulterior executat, pentru ca liderul democraților, Vladimir Plahotniuc, să ajungă să conducă și Chișinăul. Acest lucru s-a făcut cu ajutorul partidului condus de Iurie Leancă și cu cel al socialiștilor.

Acuzația vine de la liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, care continuă să publice mesaje lungi pe Facebook, intituate „Chiar și după moarte”.

În partea a șasea a acestor mesaje, Ghimpu spune că „Plahotniuc vrea, din mai multe interese, să conducă și cu capitala, mai ales că la viitoarele alegeri va avea mare, mare nevoie de voturile celor ce locuiesc în mun. Chișinău... Democrații de mulți ani nu au susținerea orășenilor, dar V.P. vrea să înhațe și capitala, crezând că astfel vor avea mai multe voturi la alegeri. Vorba lui Lăpușneanu: „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau”!”, scrie liberalul.

Totuși, Ghimpu afirmă că cei din Chișinău nu sunt ca cei din Orhei, iar acest plan al democraților nu va reuși. De ce, aflați din întregul mesaj al lui Mihai Ghimpu de pe Facebook:

„Chiar și după moarte (partea a VI)

Așadar, „Nunta” și „Căsnicia” indestructibilă Dodon-Leancă (adică a PSRM-ului cu PPEM-ul), „nășite” îndelung de V.Plahotniuc, încet au început să dea „roade”: Ministrul și Primarul General învinuiți în presa Plaho-dodonistă de tot posibilul-imposibil, amenințați cu arestarea și pierderea funcției, lucru care ulterior foarte lesne a și fost pus în aplicare. Exact aceleași metode ca pe timpurile KGB-lui sovietic - un ciocan în cap, o secere la gât și - nu-s Ministrul și Primarul General!!!

Declarații peste declarații și învinuiri de tot soiul ale ppem-iștilor socialiști: că de ce în oraș apa curge la vale și nu la deal?... că de ce transportul merge pe pământ și nu pe deasupra?... și că pe acest motiv se creează ambuteiaje de la Chișinău până la Hotin... că de ce arde semaforul roșu și nu verde atunci când se apropie deputații și consilierii socialiști... că de ce răsare soarele dimineața și nu seara... că de ce cerul deasupra Chișinăului are culoare liberală și nu roșie sau bunăoară albastră???... că de ce nu se construiesc drumurile începute, uitând că antreprenorii au fost selectați de ministrul democrat pe când acesta era în funcție și nu de cel liberal... Și tot așa...

O luptă acerbă în vederea denigrării profesionale și pregătirii opiniei publice pentru arestarea Ministrului și Primarului General, făcându-se totodată morți în „popșoi” când vine vorba de realizările Guvernului la nivel central, unde cu bani mult mai mulți s-a făcut mult mai puțin; pe când la Primărie, cu toate scandalurile și învinuirile trase de păr, cu referendumuri peste referendumuri, cu boicoturi idioate a proiectelor în CMC, cu un buget mai mult decât auster, lucrurile s-au mișcat înainte!!! Uitați-vă cum arată astăzi bulevardul Ștefan cel Mare, o frumusețe; și câtă gâlceavă doar pentru că în câteva locuri pe distanța de un metru-doi s-a râdicat puțin asfaltul, defect care se întâmplă de obicei la construcția drumurilor chiar și în țările europene din cauza temperaturii sau calității asfaltului pe alocuri (le-am văzut personal)! Și nicio vorbă că această frumusețe de bulevard, cu care ne vom mândri mulți ani înainte, este rezultatul muncii de ani de zile a Primarului General Dorin Chirtoacă!

Dar toate acestea nu mai contează atunci, când V.Plahotniuc vrea, din mai multe interese, să conducă și cu capitala, mai ales că la viitoarele alegeri va avea mare, mare nevoie de voturile celor ce locuiesc în mun. Chișinău...

Democrații de mulți ani nu au susținerea orășenilor, dar V.P. vrea să înhațe și capitala, crezând că astfel vor avea mai multe voturi la alegeri. Vorba lui Lăpușneanu: „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau”!

Pe naiba, chișinăuenii nu-s orheienii, ei au în majoritate viziuni unioniste, știu cine a muncit ca să schimbe cât de cât fața capitalei și se pricep și cine îi fură, inclusiv miliardul din BEM! Și mai știu cine stopează tragerea la răspundere a celor care au fost implicați în jaful secolului!

Cât privește actuala coaliție PDM-PSRM, acești așa-ziși patrioți cu două fețe au mulți pașapoarte românești, dar urăsc unioniștii, adică pe oamenii care au sacrificat multe în lupta pentru Unirea cu România, pentru că înafară de faptul că suntem frați de sânge, ei coștientizează că nu există altă cale care ar aduce dreptate, bunăstare și siguranța zilei de azi și de mâine. Acești patrioți de fațadă din actuala alianță acceptă ajutorul financiar din partea României, după care, sau că se tem de cineva, sau din așa-zise „convingeri” (foarte convenabile de altfel), nici nu vor să recunoască pe față că cel mai mult ne ajută anume frații de dincolo de Prut! Mai mult de atât, unii dintre ei ar sfâșia România în bucăți, dacă ar putea!

În zadar, izvorul din care curge sângele românesc e atât de adânc și atât de puternic, încât niciunui imperiu din câte s-au perindat pe pământurile românești nu i-a reușit să-l sece! Cu atât mai mult nu le va reuși acestor mercenari, care cred că dinții lor sunt mai tari decât munții Carpați...

Nedreptatea și minciuna sunt ca un vânt care vine și pleacă, iar Țara și Neamul vor exista atât, cât încălzește soarele acest pământ, apărat cu sânge de secole și lăsat nouă, românilor de pe ambele maluri ale Prutului, de strămoșii noștri!

„Ne vom salva doar revenind la românism și realizând reîntregirea neamului românesc” - acesta este drumul, arătat de deținutul politic Gheorghe Ghimpu, înainte de a pleca în lumea celor drepți. Și nu doar al lui, ci și al tuturor celor conștienți de istoria noastră, de prezentul și viitorul nostru.

Așadar, lupta împotriva liberalilor unioniști, fie ca buni politicieni, fie ca bussinesmani, prin arestări și controale rău intenționate pentru a-i intimida și a băga frica pușcăriei în toți nu se oprește...
În loc de un Chirinciuc, Chirtoacă sau Ghimpu... vor aparea, la sigur și alți lideri, care vor continua lupta pentru Unitatea și Libertatea Neamului Românesc...
Împăcați-vă... UNIREA e aproape și pe vecie!!!”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md